Източник lamqta.com Овен  Днес ще си дадете сметка, че не можете да

...
Източник lamqta.com Овен  Днес ще си дадете сметка, че не можете да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Истината ви тежи!? Днес ще разберете, че не всеки път имате лукса да я споделите

Източник lamqta.com 

Овен 
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя обичан човек цялата истина, защото в случай че чуе всичко, ще му бъде напълно болно, което, по Ваша преценка изобщо не е нужно, тъй като няма да бъдете разбрани. В последна сметка се постарайте да се държите по този начин, че да не се досети, че това не е цялата истина. 

Телец

Ако неотдавна сте се разделили със своя сътрудник, звездите Ви поучават най-малко за в този момент да не му търсите никакъв заместител. Наслаждавайте се на падналата Ви се независимост, само че единствено не се увличайте, тъй като тя може да Ви смачка със своята тежест. Бъдете благоразумни и търпеливи. Скоро ще си намерите по- увлекателно занятие и подходяш сътрудник.
 

Близнаци

Каквото и да вършиме през днешния ден, резултата напълно няма да Ви интересува. За разлика от процеса. Това ще е по този начин, тъй като процесът ще бъде неразривно обвързван с Вашия обичан човек, с неговата компания и през този ден ще Ви оказва извънредно удобно влияние. Дори той да е паралелно с Вас единствено въображаемо...
 

Рак

Специално внимание ще се наложи да отделите за обстановка в фамилията Ви. Сутринта просто ще се наложи да действате, а анализирането на резултатите и обмислянето на по-нататъшни дейности ще се наложи да оставите за вечерта. Всичко обаче е единствено суетност. Днешния ден Ви носи късмет да изясните за себе си нещо доста извънредно.. Не изпускайте този миг. През втората половина на деня ще се ползвате от изключително внимание. Събитеията, ставащи тогава с Вас ще имат незабравим, съвсем съдбовен темперамент. Има възможност да срещнете индивида, който напълно да промени Вашата орис.
 

Лъв

Очаквайте непредвиденото и бъдете подготвени то да Ви се яви в доста мъглива форма. Проектът, който Ви наподобява отегчителен, внезапно ще се окаже забавен и многопластов и още веднъж ще Ви подтиква, да се захванете за работа. Или пък сътрудника ненадейно ще прояви тъкмо оня гений, който не е достигал на Вашия тандем за изцяло сполучлива работа. Даже персоналният Ви живот може внезапно да тръгне „ заобиколно ” около Вашия настоящ път. Денят дава обещание да бъде забавен.
 

Дева

Днес Ви следва да вземете доста значимо решение. Затова преди да отговорите с „ да ” или „ не ”, посъветвайте се с тези, на които имате доверие. Погледнете на обстановката с техния пресен и равнодушен взор. Това освен ще Ви разреши да избегнете грешките, само че и ще Ви сближи с Вашите родственици и близки.
 

Везни

Разкъсвате се сред две противоположни стремежи - да запазите това в строга загадка, или назад - да разкажете на всички това, което знаете. Това е нелек избор. Настроени сте за другарство и обстановката ще бъде такава: или всичко, или нищо. Звездите Ви подтикват, по-скоро да вземете решение. Но откакто извършите своя избор, не се съмнявайте нито минута. Нека всички останали играят игри! Вие останете над тези неща!
 

Скорпион

Притежавате забележителна упоритост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои връзки се явява предимство, а в други - минус. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става триумфът, само че в персоналните напълно не е по този начин. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и въодушевление.. Постарайте се да избегнете импулсивното и надменно държание. В професионалната Ви работа може да се появят спорове, стимулирани от властта и престижа. Времето не е уместно за решение на парични проблеми.
 

Стрелец

Денят ще бъде забавен и полезан за Вас, защото е обвързван с придобиване на нов опит и разкриване на примамливи вероятности. Трябва да сте подготвени да извършите първата крачка - може да е рискована и сложна, само че даваща Ви опция да изпреварите съперниците и да се доближите до задачата. Ще се влошат връзките с хора, които дълго време са успявали да скрият недоброжелателното си отношение, показвайки го под маската на приятелско разположение. Вечерта е вероятен спор, от който ще разберете, че сте се доверявали на неподобаващ човек.
 

Козирог

През този ден не се занимавайте с значими работи. Трудно ще Ви бъде да се концентрирайте, а да определите коя от дилемите, стоящи пред Вас, е от първостепенна значимост, напълно няма да е по Вашите сили. Вероятни са фамилни проблеми и спорове сред родственици и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стичане на събитията ще се наложи по едно и също време с това да се занимавате и с професионални задания. Денят ще е под напрежение, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за разпоредбите за рационално хранене, както и за нуждата от престой на чист въздух.
 

Водолей

Днес до някъде от високо ще гледате на своя обичан човек, и дори ще Ви се коства, че разбирате живота и мирозданието доста повече от него. Впрочем, той с цялостно право може да Ви разочарова и да Ви смъкна от небето на земята, демонстрирайки Ви извънредно мислене.
 

Риби

Престанете да държите в неведние обекта на своята обвързаност за възприятията, които изпитвате към него. Ако към този момент сте съумели да му отворите очите за това, че не Ви е апатичен, кажете му го още един път: за Вас може и да не е комфортно, само че на него не му е безразлично. Няма да Ви е толкоз мъчно.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР